Preturi mobila la comanda

Iti putem face o oferta de pret pentru mobila ta la comanda, in functie de specificatiile tale

Atunci cand te muti in casa noua sau vrei sa iti renovezi locuinta existenta si sa renunti la mobilierul vechi, vei dori sa gasesti mobila care sa se potriveasca exact gusturilor tale, dar care sa fie si in concordanta cu fiecare incapere. Pentru acest lucru, solutia cea mai buna este alegerea unei mobile executate pe comanda. Poti cere mai multe detalii pentru preturi mobila la comanda exact in aceasta pagina, deoarece noi suntem producatori de mobilier complet pentru orice tip de locuinta sau birou.

Cum se calculeaza preturile pentru mobila la comanda

Un mobilier realizat pe comanda presupune proiectarea si incorporarea tuturor necesitatilor si specificatiilor pe care le ai cu privire la mobila pe care o doresti pentru casa ta. Aceasta este personalizata exact dupa gustul si nevoile tale, in functie de modelul, marimea si culoarea dorita. Astfel, pentru a afla un pret pentru mobila la comanda trebuie sa stii ca tinem cont de mai multe specificatii atunci cand concepem o oferta in acest sens, precum:

 • Dimensiunea mobilierului

   

 • Numarul de obiecte de mobilier dorite

   

 • Calitatea materialului folosit pentru intreaga mobila si/sau pentru blaturi
 • Complexitatea lucrarii, punem in aplicare orice idee pe care o ai

   

 • Daca in comanda ta exista aplicare de oglinzi si sticla pe mobilierul ales

   

 • Modalitatea de deschidere a usilor de mobilier, simple sau glisante pentru dressing, de exemplu

Asadar, daca esti interesat sa afli mai multe despre preturi mobila la comanda, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa discutam despre proiectul tau referitor la mobila pe care o doresti pentru casa ta.

Ai nevoie de mobila pentru o camera si vrei sa stii cat costa? Cere oferta

Apeleaza la firma noastra pentru preturi corecte pentru o mobila pe comanda

Stim cat de important este sa poti sa colaborezi cu un producator de mobila pe comanda care sa perceapa preturi corecte in raport cu calitatea lucrarii, dar care sa produca si un produs final pe masura asteptarilor tale.

Experienta pe care o avem in executarea de mobila pe comanda de orice fel, ne ajuta sa iti oferim in continuare servicii si produse de calitate. Colaboram atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, asadar putem sa concepem mobilier pentru locuinte sau pentru spatii de birouri.

Ai nevoie de mobila pentru o camera si vrei sa stii cat costa? Cere oferta

Preturi mobila la comanda bucatarii

Vrei sa afli mai multe detalii despre preturi mobila la comanda bucatarii? Ia legatura cu unul dintre colegii nostri si pe baza schitei pe care o ai iti putem face o oferta de pret. Tine cont ca trebuie sa ne comunici inclusiv modul de realizare a corpurilor inferioare si suspendate, cate rafturi sa contina, ce materiale sa folosim atat pentru intreaga mobila, cat si pentru blatul de bucatarie.

Ai nevoie de mobila pentru o camera si vrei sa stii cat costa? Cere oferta

Pret mobila la comanda living

Pretul pentru mobila la comanda de living poate sa difere foarte mult in functie de complexitatea mobilierului dorit, dar si de numarul de corpuri pe care doresti sa le integrezi in aceasta incapere. Putem sa producem orice tip de mobilier pentru livingul tau, incepand de la corpuri suspendate, corpuri pentru televizor, biblioteca si masuta de cafea.

Mobila dormitor la comanda preturi

Mobila pentru dormitor la comanda poate sa aiba un pret diferit in functie de necesitatile pe care le ai. Astfel, trebuie sa ne comunici dimensiunea patului, a dulapului, sistemul de deschidere a dressingului, dimensiunile si numarul de sertare si polite pentru comoda si noptiere. Aditional, putem concepe si alte obiecte de mobilier suspendate pentru dormitorul matrimonial sau al copiilor.

Ai nevoie de mobila pentru o camera si vrei sa stii cat costa? Cere oferta

Afla mai multe despre preturile pentru mobila la comanda pe care o executam pentru locuinta ta!

Daca te-ai decis si vrei sa colaboram pentru a te ajuta cu o mobila pe comanda, ne poti contacta telefonic la numarul  0722 173 936 sau sa ne scrii pe adresa de email office@mobila-comanda.ro. In urma discutiei despre proiectul pe care il ai in plan, executam masuratorile necesare si iti comunicam pretul pentru mobila la comanda final pe care il percepem, personalizat pentru comanda ta.