Despre noi

Lucram deja de 10 ani in domeniul realizarii de mobila pe comanda cand am ales sa deschidem primul nostru atelier de mobila in care am inceput sa realizam obiecte de mobilier necesare in orice locuinta. 

Noi suntem Ionela si Nicolae si ne dorim sa ii oferim fiecarui client modele de mobila cu personalitate si de o calitate foarte buna pentru locuinta si birou.

Ca si afacere de familie, ne-am concentrat toate ideile si eforturile pe realizarea unui mobilier exact pe gustul clientilor nostri, intelegand nevoia de a avea o mobila de calitate, care in acelasi timp sa fie si personalizata dupa bunul plac. Totodata, faptul ca am lucrat impreuna cu cei dragi la acest proiect, ne-a ajutat sa colaboram mai bine in timpul de executare si in realizarea produsului final conform asteptarilor.

Cum a inceput povestea atelierului nostru

Povestea atelierului nostru a inceput in sectorul 2, locul in care am deschis primul nostru atelier de productie de mobila. Pentru noi acest loc a devenit a doua casa si am pus multa pasiune in orice proiect pe care l-am realizat. Ulterior, pe masura ce afacerea a inceput sa se dezvolte, am inceput sa cream locuri de munca si am reusit sa formam o echipa devotata si cu experienta. Spatiul respectiv a ramas si in prezent locul nostru de lucru, in care cream mobila la comanda.

Ai nevoie de Mobila la comanda? Contacteaza-ne

Mobila de calitate executata pe comanda

Suntem pasionati de eleganta si suntem atenti la tot ceea ce inseamna masuratori corecte iar mobila noastra este intotdeaua de calitate si rezistenta in timp. Daca vrei si tu sa ai propriul mobilier realizat exact pentru gusturile tale si sa fie in acelasi timp si personalizat cum doresti, noi suntem pregatiti sa colaboram cu tine. In primul rand vom discuta tot ce tine de detaliile de executie si ulterior ne ocupam cu crearea mobilierului, dar si cu transportul direct la usa ta.

Am reusit sa realizam in tot acest timp sute de comenzi pentru clienti care ulterior ne-au ramas si prieteni, indiferent de orasul din tara in care ne-am deplasat. Cele mai multe productii le-am realizat insa in Bucuresti si judetul Ilfov.

Mobila la comanda Bucuresti

Livrare si montaj mobila in toata tara

Un avantaj considerabil pe care il oferim tuturor clientilor nostri este acela referitor la transportul mobilei executate si la montaj. Pentru ca stim cat de important este timpul tau si faptul ca nu vrei sa te complici pentru a transporta o mobila comandata, noi ne deplasam oriunde in tara pentru a-ti aduce mobilierul la usa ta. In acelasi timp ne ocupam si de montajul corespunzator cu echipa noastra cu experienta.

Portofoliu de lucrari pentru diverse obiecte de mobilier

Avand in vedere anii de experienta pe care ii avem in conceperea de lucrari de mobila diverse, ne-am construit si un portofoliu bogat de imagini cu mobila pe care am executat-o. Incepand de la dormitoare complete cu pat, noptiere, dressing si comoda, pana la mobilier de bucatarie adaptat cerintelor de spatiu, mobila completa pentru living, pana la obiecte de mobilier pentru holuri sau bai.

Daca esti persoana juridica, poti sa te inspiri si din lucrarile pe care le-am realizat pentru receptii, birouri, hoteluri, farmacii si multe altele.

Principalele produse de mobilier si cele mai solicitate sunt bucatariile, ulterior dormitoarele, dar producem si mobila de uz comercial pe langa cele de uz casnic.

Obiectivul nostru pentru viitor

Dorim ca in continuare sa oferim obiecte de mobilier de calitate atat pentru locuinte, cat si pentru a mobila sediul unor afaceri precum o farmacie, hotel, restaurant, etc. Colaboram cu succes atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice carora le realizam si le livram comanda executata exact pe gustul lor, cu transport si montaj inclus.

Ne imbunatatim constant modul de lucru, materialele folosite si culorile care sunt in tendinte de la an la an. De aceea ne focusam pe piese de mobilier care sa fie atat practice, cat si moderne, dar si foarte accesibile pentru toti cei care doresc sa devina clientii nostri.

Alege sa colaborezi cu o firma de creare mobila pe comanda cu un portofoliu bogat de lucrari si pregatita sa raspunda tuturor cerintelor tale in ceea ce priveste calitatea materialelor, executarea mobilierului, dimensiuni, forme si orice alt aspect care te intereseaza!

Pentru a discuta despre o comanda de mobila, ne poti gasi la urmatoarele date de contact: 

Telefon: 0752 153 498 / 0722 173 936 

Adresa de email: office@mobila-comanda.ro

Date companie

S.C Ali General Mob SRL

CIF: 21970949

Nr de inregistrare la ONRC: J23/6082/2021

Cont: RO70 ROIN 9113 0007 7512 RO01 (Idea Bank)

Mobila la comanda Bucuresti

Testimoniale

Ai nevoie de Mobila la comanda? Contacteaza-ne